Brnderiet-Enghaven-2
Brænderiet Enghaven

Velkommen til Brænderiet Enghaven
...vi brænder for den gode smag

Brænderiet Enghaven er den del af gården Enghaven, der ligger i den idylliske landsby Mellerup i det naturskønne område på nordsiden af Randers Fjord.

Enghaven er en gammel slægtsgård, der har været i familien Moestrups eje fra 1881. På den gamle slægtsgård har der altid været en stor frugthave med de gode gamle æblesorter Belle De Boskoop, Filippa, Gråsten, Pigeon samt pæresorterne Grev Molkte og Clara Frijs. Frugterne blev anvendt i den daglige husholdning og der blev bl.a. presset æblemost.

Tanken bag:

Her på Brænderiet Enghaven ønsker vi at levere produkter af absolut fineste og bedste kvalitet, der giver nyderen den optimale smagsoplevelse.

For os er kvaliteten vigtigere end kvantiteten.

I dag er avlen fra gårdens egen frugthave blevet udvidet med leveringer fra et par mindre og gamle frugtplantager, der lever op til vore høje kvalitetskrav.  Her dyrkes netop de gamle aromatiske æblesorter med den fine duft og den karakteristiske smag, - frugttyper, som vi leder efter, - og som vi ønsker at bruge i produktionen. - Omhu på højeste niveau uden tilsætning af monopolsprit, kunstige smagsstoffer eller andet utøj.

Det, at frugten vokser i lokalområdet, sammenholdt med de danske klima- og vejrforhold gør, at vi kan holde øje med hele forædlingsprocessen. Frugten plukkes på netop dét tidspunkt, hvor både sukkerindhold og aromaen er optimal, - den absolut bedste sammensætning til produktionen af ædel frugtbrændevin, kryddersnaps, dessertvin og most af højeste kvalitet.

Klik videre og kom tættere på hemmeligheden.