Enghaven byder indenfor

Er i en forening, virksomhed eller en gruppe personer der gerne vil prøve noget anderledes? Brænderiet Enghaven byder indenfor til prøvesmagning, rundvisning, gourmet snacks, cocktails og så kan du få lavet din egen spiritus. Vælg jeres pakke og vi får sammensat et spændende arrangement for jer.

Vælg jeres pakke her

Smagning

Kr. 195

Pr. personVi tilbyder smagning af Brænderiet Enghaven produkter samt rundvisning og fortælling om vores historie og produktionen.

Smagning & pølsebord

Kr. 295

pr. personØnsker du at tilføje lidt ekstra til jeres smagning, rundvisning og fortælling om vores historie og produktion. Så har du mulighed for, at få et pølsebord til, som vores lokale slagter sørger for.

Smagning & Cocktail

Kr. 295

Pr. PersonSmagning & Cocktail består af smagning af Brænderiet Enghavens produkter, rundvisning og fortælling om Brænderiet. Derudover vil der blive serveret cocktails lavet af Brænderiet Enghavens produkter.

Gourmet-pakkenDen populære

Kr. 395

Pr. personGourmet-pakken består af prøvesmagning af Brænderiet Enghavens produkter, rundvisning og fortælling om Brænderiet, et udvalg af cocktail lavet af Brænderiets produkter samt gourmet snacks.

Destilleri-pakken

Kr. 200

Per flaske, min. 150 flaskerDestilleri-pakken består af jeres egen eller virksomhedens vodka eller gin. I bestemmer sammensætningen af råvarerne og kan altid sparre med vores uddannede kok omkring smagskombinationerne. Skal meldes ud senest 14 dage inden besøget.

150 flasker består af et batch og flaskerne kan enten deles ud på gæsterne eller laves som firmaflaske. Etikette kan specialdesignes.

Kontakt os

Kunne i tænke jer, at få et større indblik i, hvordan Brænderiet Enghavens rom,  whisky, gin, vodka og mange andre produkter bliver til, nyde cocktails af vores produkter samt smage på lokale produkter fremstillet på de bedste råvarer, så kontakt os ved, at udfylde kontaktformularen, med antal personer, dato og hvilken pakke i ønsker. Så vil vil vende tilbage med yderligere information. Det er også muligt, at sammensætte jeres egen pakke.

Vi ser frem til, at høre fra jer.